2019 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

2ος Περιφερειακός Αγώνας Φελλού 2019 – Shelman

Ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη διοργάνωσε τον 2ο περιφερειακό αγώνα με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι της SHELMAN στο Βασιλικό Ευβοίας. Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και πήραν μέρος 5 Σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΥΔΑ, με σύνολο 27 Αθλητές.
Έγινε η κλήρωση των θέσεων και οι Αθλητές μπήκαν στις ψαρεύτρες τους, για να προετοιμαστούν καθώς ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:00πμ.

Οι καιρικές συνθήκες αυτή τη φορά δεν ήταν με το μέρος των αθλητών ,οι νότιοι άνεμοι εντάσεως 4 bf επηρέασαν και οι συλλήψεις των θηραμάτων ήταν μικρότερες σε σχέση με τον 1ο αγώνα.

Οι πρώτοι τρείς αθλητές που διακρίθηκαν είναι:

1ος Ορφανός Βαγγέλης – ΝΟΙΕΣ
2ος Μιχαηλίδης Αντώνης  – ΤΡΙΤΩΝ
3ος Δρόσος Αντώνης – ΑΝΟΚ

Ο διοργανωτής σύλλογος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ παρευρέθηκε δίνοντας το παρών με τον Έφορο Λιμένος Κανδρή Αντώνη που ήταν και ο Αλυτάρχης του αγώνα καθώς και την Γραμματέα Αρμάου Μαργαρίτα οι οποίοι βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά την εταιρία Nanou Donuts House που για ακόμα μία φορά προσέφερε τα σνάκ του αγώνα καθώς και όλους τους Αθλητές με την άψογη Αθλητική τους συμπεριφορά.