2019 ΝΕΑ

Ανακοίνωση Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης Ομίλου – 20 Ιανουαρίου 2019

    Αγαπητά μέλη,

 To Δ.Σ. ολοκλήρωσε την 3ετή θητεία του 2015-2018.

Πιστεύουμε ότι όλο αυτό το διάστημα εργαστήκαμε με ζήλο και προπάντων με αγάπη και καταφέραμε το καλύτερο δυνατό, πάντα σε συνάρτηση με τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε, επενδύοντας στο Αθλητικό τομέα, μία πολύ δυνατή Ομάδα με πολλούς Αθλητές-Μέλη, η οποία διακρίνεται κάθε χρόνο στα επίσημα Πρωταθλήματα. 

Δώσαμε έμφαση και καταφέραμε να οργανώσουμε την επικοινωνιακή πολιτική μας, δημιουργώντας τα τεχνολογικά εκείνα εργαλεία στα Social Media, που να επιτρέπουν πλέον την εύκολη πρόσβαση αλλά και ευκολότερη διάδοση των δραστηριοτήτων του Ομίλου προς τα έξω.

Καθιερώσαμε Αθλητικές Εκδηλώσεις που αφορούν νεαρά άτομα σε ηλικία, δίνοντας το έναυσμα σε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και να δραστηριοποιηθούν με την Ερασιτεχνική Αλιεία και συνάμα να έρθουν σε επαφή με την θάλασσα και την φύση.

Παραδίδουμε τελικά τον Όμιλο με θετικό πρόσημο στο ταμείο, έχοντας δαπανήσει χρηματικά ποσά σε ενέργειες προς τις κατευθύνσεις που προαναφέραμε.  Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ακόμη που χρειάζεται να αξιοποιηθούν αλλά για να μπορέσει να συμβεί αυτό, χρειάζεται αρκετά από τα μέλη του να ασχοληθούν σοβαρά και να αφιερώσουν τον απαραίτητο χρόνο για μία επιτυχημένη προσπάθεια και πορεία. Το  βασικό όμως συστατικό προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι η αγάπη και η προσφορά προς ένα κοινό στόχο.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη με διάθεση προσφοράς να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ομίλου και να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, τουλάχιστον (3) τρεις ημέρες πριν την Γ.Σ. δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, όπως αναφέρετε και στο συνημμένο έντυπο που θα βρείτε.  

       Η παρουσία όλων των μελών, στην εκλογική Γ.Σ. (συνημμένη η πρόσκληση) είναι απαραίτητη και σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε. Αν κάποιος δεν είναι δυνατόν να παρευρεθεί, μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο μέλος του Ομίλου να τον εκπροσωπήσει στην Γ.Σ.. Προσοχή: Κάθε ένα από τα παρόντα μέλη, δύναται να φέρει μία και μόνο εξουσιοδότηση απόντος μέλους, την οποία και θα καταθέσει στην Γραμματεία της Γ.Σ. (επισυνάπτεται έντυπο εξουσιοδότησης).

Σύμφωνα με το Καταστατικό στο Άρθρο 3 Παράγραφος 3, βάση του Ν.2725/1999 άρθρο 2 παράγραφος 4 θα πρέπει :

Όλα τα μέλη

  • Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και να έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά και δικαίωμα εκλογής τους στα Όργανα του Ομίλου θα πρέπει να έχουν κλείσει ένα (1) Έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους μέχρι και την δηλωμένη εκλογική Γεν.Συνέλευση.

Στην Γεν.Συνέλευση θα συμμετάσχουν με δικαίωμα ψήφου μόνο όσα Μέλη είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι και το τέλος του έτους που κλείνει πριν από την δηλωμένη Εκλογική Γεν.Συνέλευση, δηλαδή μέχρι και το έτος 2018.

Η ετήσια συνδρομή είναι 30 ευρώ.

       Ο Όμιλός μας συνεργάζεται με τα παιδικά χωριά SOS καθώς και την Ανοιχτή Αγκαλιά στο Κορωπί προσφέροντάς τους με κάθε ευκαιρία οτιδήποτε μπορούμε να συλλέξουμε, ακόμη και χρηματικά ποσά, όταν αυτό μας επιτρέπεται και μπορούμε. Με κάθε δυνατή ευκαιρία μέσα από τους Αθλητικούς Αγώνες που οργανώνουμε, τους προσφέρουμε τα μη ζώντα αλιεύματα. Παρακαλούμε λοιπόν όποιος έχει την δυνατότητα να προσφέρει (τρόφιμα, παιχνίδια, ένδυση ή οτιδήποτε άλλο), μπορεί να το κάνει στην Γ.Σ. καθώς μπορούν να συγκεντρωθούν εκεί όλα αυτά πολύτιμα αγαθά που θα δόσουν απίστευτη χαρά σε παιδάκια.

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το ΝΕΟ ΕΤΟΣ προσδοκώντας με τον ερχομό του να φέρει την ευτυχία, το χαμόγελο και την αισιοδοξία σε όλους μας.

Να σας ενημερώσουμε ότι μετά το πέρας της Γ.Σ. θα γίνει η κοπή της Πίτας  και θα υπάρχει κέρασμα για όλα τα μέλη μας.

Σας επισυνάπτουμε παρακάτω την Πρόσκληση της Γεν. Συνέλευσης, την Δήλωση Υποψηφιότητας και την Εξουσιοδότηση. 

Την Δήλωση Υποψηφιότητας και την Εξουσιοδότηση μπορείτε να τις τυπώσετε και να τις συμπληρώσετε

Εκλογική Γενική Συνέλευση 20.1.2019

Εκλογική Γενική Συνέλευση 20.1.2019_Δήλωση Υποψηφιότητας

Εξουσιοδότηση_Εκλογική Γενική Συνέλευση 20.1.2019