2018 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

1ος Περιφερειακός Αγώνας Φελλού 2018 – Shelman

Ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη άνοιξε την αυλαία των περιφερειακών αγώνων στην Αττική και Στερεά Ελλάδα, διοργανώνοντας τον 1ο περιφερειακό αγώνα με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι της SHELMAN στο Βασιλικό Ευβοίας. Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και πήραν μέρος 5 Σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της ΕΟΥΔΑ, με σύνολο 26 Αθλητές.
Οι Αθλητές μπήκαν απευθείας στις ψαρεύτρες τους, οι οποίες είχαν κληρωθεί απο την προηγούμενη μέρα, και ο αγώνας ξεκίνησε στις 9:00πμ.
Ο τόπος διεξαγωγής ήταν ιδανικός για την τεχνική αυτή του ψαρέματος καθώς συνδύαζε και άνετο χώρο που βοήθησε στην προσέλευση αλλά και στο στήσιμο των Αθλητών. Σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο, τον ιδανικό καιρό και την συνεχόμενη σύλληψη θηραμάτων απο όλους τους Αθλητές κατέστησε το λιμάνι της Shelman ως έναν απο τους χώρους που θα μπορούσε να φιλοξενήσει και τους επόμενους περιφερειακούς αγώνες.
 
Όλοι οι Αθλητές του ΝΟΙΕΣ είχαν πολύ καλή απόδοση με τον Καφετζή Γιάννη να παίρνει την πρώτη θέση ανάμεσα στο σύνολο των Αθλητών.
 
Οι πρώτοι τρείς αθλητές που διακρίθηκαν είναι:
1ος Καφετζής Γιάννης  (ΝΟΙΕΣ)
2ος Μάρκου Παντελής (Δελφίνια)
3ος Δαριβιανάκης Μάριος  (Δελφίνια)
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον Κο Καφετζή Γιάννη που ήταν ο κύριος υπεύθυνος της διοργάνωσης αυτής. Ο διοργανωτής σύλλογος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ παρευρέθηκε δίνοντας το παρών με τον Πρόεδρο Κυρίτση Δημήτρη, την Γραμματέα Αρμάου Μαργαρίτα και την Ταμία Στεργίου Ματίνα οι οποίοι ως υπεύθυνοι έστησαν το σκηνικό της διοργάνωσης και μαζί με την βοήθεια των Ελισάβετ Μιχαλοπούλου, Κορρέ Νίκο ως Αλυτάρχη και Στέλλα Αντώνη, Βασιλείου Κωνσταντίνο, με τους δύο τελευταίους να έχουν μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία των διαδικαστικών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας.
 
Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Υ.Δ.Α  Κος Ρακαντάς Ευάγγελος, ο  Αντιπρόεδρος Κος Αναγνώστου Κωνσταντίνος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Κος Γαλήνας Δημήτρης τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά  για την πολύτιμη συμβολή του στην αδειοδότηση του χώρου. 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά την εταιρία Nanou Donuts House που για ακόμα μία φορά προσέφερε τα σνάκ του αγώνα καθώς και όλους τους Αθλητές με την άψογη Αθλητική τους συμπεριφορά.