2021 ΝΕΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συνεργασία Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – TUBERTINI ΙΤΑΛΙΑΣ

Αγαπητά μέλη, αθλητές και φίλοι του Ομίλου,

βιώνοντας τις συνέπειες μίας πρωτοφανής  πανδημίας που έρχεται σε συνέχεια μίας μεγάλης περιόδου ανέχειας, οικονομικών δυσκολιών και όχι μόνο, μας βρίσκει ευάλωτους αλλά και εκτεθειμένους. Σε τέτοιες στιγμές καλούμαστε να επιβιώσουμε αλλάζοντας συνήθειες, τρόπο ζωής, να επανεκτιμήσουμε αλλά και να αναθεωρήσουμε αντιλήψεις, δεδομένες καταστάσεις ακόμη και σχέσεις , οι οποίες δοκιμάζονται σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε.

 Οι δυσκολίες βέβαια δεν θα πρέπει να αποτελούν ανατρεπτικό παράγοντα συνέχισης και επιβίωσης αλλά να δυναμώνουν την θέλησή μας και να  γινόμαστε εφευρετικοί και επίμονοι για να πετύχουμε τους στόχους μας, τα θέλω μας.

Πιστοί και μάχιμοι για να πετύχουμε καλύτερες προϋποθέσεις και δυνατότητες ευκαιριών για τα μέλη μας,  προχωρήσαμε σε συνεργασία  με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο Ειδών Αλιείας με έδρα την Ιταλία, την TUBERTINI SA.  

Η  TUBERTINI Italy  δραστηριοποιείτε στο χώρο της Αθλητικής Αλιείας σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο. Με τις γνώσεις της και την υποστήριξή της τόσο  οικονομικά όσο και υλικοτεχνικά, μας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε εμπειρίες και να προσφέρουμε στην εξέλιξη της Αθλητικής Αλιείας.

Είναι μία ανταποδοτική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές .

Είμαστε αισιόδοξοι κ σίγουροι ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε σταθερές βάσεις  πάνω στις οποίες θα πατήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους.

Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκριση όλων σας και ευελπιστούμε ότι με δράσεις και έργα θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας…

Υ.Γ.

Μέσα από το Site μας αλλά και στον λογαριασμό μας στο facebook , θα υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις για εκδηλώσεις, προνόμια κλπ που αφορούν την συνεργασία μας με τον Χορηγό.