2024 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Περιφερειακοί αγώνες πρωταθλήματος με φελλό 2024

Ολοκληρώθηκαν όλοι οι Περιφερειακοί Αγώνες με φελλό στο σύνολο της χώρας και απο τους οποίους αναδείχτηκαν οι Αθλητές που θα συμμετάσχουν στους τελικούς αγώνες που θα γίνουν στην Σάμο.

Ο Περιφερειακός στην Αττική ολοκληρώθηκε στις 14 Απριλίου 2024 με την συμμετοχή 7 Αθλητών απο τον Όμιλο. Συμμετείχαν 27 Αθλητές σε σύνολο 7 σύλλογων. Και οι 4 αγώνες της Αττικής πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Πέραμα με Διοργανωτή σύλλογο τα Δελφίνια Περιστερίου. Οι αγώνες αυτή την φορά ήταν διαφορετικοί καθώς το πεδίο αγώνα ήταν από βράχια, το οποίο είχε έναν βαθμό δυσκολίας ιδιατέρως όταν υπήρχε δυνατός αέρας. Οι Αθλητές του ΝΟΙΕΣ αγωνίστηκαν με μαχητικότητα και οι 5 κατάφεραν να διακριθούν στις πρώτες 8 θέσεις της τελικής κατάταξης και οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους τελικούς αγώνες. Αρχηγός της Ομάδας : Παπασπυρόπουλος Κωνσταντίνος
Αθλητές: Τσάγκου Δώρα, Στάμου Βαγγέλης, Ορφανός Βαγγέλης, Γιαννάκης Σπύρος, Μπαχαράκης Γιάννης και Καφετζής Γιάννης.

Στις 7 Απριλίου 2024, ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Προκριματικό Πρωτάθλημα με
φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις Κεντρικής Μακεδονίας 2023-2024 με την συμμετοχή 6 Αθλητών του Ομίλου ΝΟΙΕΣ . Στην πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν 4 σύλλογοι στους αγώνες και οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στην παραλία πίσω από το Μέγαρο Μουσικής. Οι αθλητές από ΑΝΟΚ , ΝΟΙΕΣ Tubertini , ΦΑΡ Τίμαρχος , ΑΣΕΑ Ιωαννίνων συμπλήρωσαν σε σύνολο 25 συμμετοχές, δημιουργώντας αγώνες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με πολλές ανακατατάξεις στις βαθμολογίες μέχρι και την λήξης της 4ης αγωνιστικής.
Ο ΑΝΟΚ αναδείχτηκε άξιος διοργανωτής και στις 4 αγωνιστικές, με τους αγώνες να βαίνουν ομαλά σε όλα τα επίπεδα.
Ο σύλλογος μας, ΝΟΙΕΣ Tubertini, πήρε μέρος με 6 αθλητές:
Αρχηγός της Ομάδας : Λάζαρος Μαυρίδης
Αθλητές: Μελλίδης Σταύρος, Καραγκιοζόπουλος Δημήτριος , Κουτούδης Γεώργιος , Jani Mema
και Ιωαννίδης Διονύσιος.

Αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές μας που προσπάθησαν στο φετινό πρωτάθλημα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι διακριθέντες Αθλητές του Ομίλου για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην γενική κατάταξη μετά την
ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, καθώς και την πρόκρισή τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος στην Σάμο στις 17-18-19 Μαΐου 2024 είναι :

Αττική : 2ος Στάμου Β., 3ος Ορφανός Β., 5ος Γιαννάκης Σ., 7ος Καφετζής Γ., 8ος Χαρίτος Χ.

Θεσσαλονίκη : 2ος Μελλίδης Στ., 7ος Ιωαννίδης Δ., 9ος Καραγκιοζόπουλος Δ.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!!