2023 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κοπή πίτας ΝΟΙΕΣ 2023

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 τα μέλη του Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. συγκεντρώθηκαν στην νέα έδρα του Ομίλου στο Βουρκάδι, όπου κόψαμε την πίτα. Ήταν ένα ευτυχές γεγονός καθώς μετά από τις δύσκολες συγκυρίες λόγω covid, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο δεν υπήρχε η δυνατότητα τέτοιας συνεύρεσης. Ιδιαιτέρως όμως σημειώνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου να υπάρχει επαρκής χώρος για την συγκέντρωση των μελών του σε έναν δικό του χώρο.

Μετά την ομιλία του Προέδρου, το καλωσόρισμα και τις ευχές για μια δημιουργική χρονιά με επιτυχίες σε προσωπικό και σε ψαρευτικό επίπεδο, έκοψε την πίτα και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους. Υπήρξαν 2 τυχεροί, το πρώτο φλουρί έπεσε στον χορηγό μας την Tubertini, δημιουργώντας τους καλύτερους οιωνούς για την συνέχιση μίας πετυχημένης συνεργασίας και το δεύτερο φλουρί έπεσε στον Χρήστο Χαρίτο, Αθλητή του Ομίλου. Η ταμίας αφού τον συνεχάρη του πρόσφερε μια επιταγή ονομαστικής αξίας 100€ η οποία θα διατεθεί από τον ίδιο για την αγορά ψαρευτικών ειδών Tubertini. Ο τυχερός Αθλητής παρέλαβε το δώρο του και ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι διαθέτει αυτό το δώρο σε όλη την ομάδα του φελλού στην οποία κ συμμετέχει για να αγοραστούν φελλοί που θα μοιραστούν σε όλους. Χειροκροτήθηκε για την προσφορά του και στη συνέχεια έγιναν οι απονομές στους Αθλητές που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη αθλητική χρονιά αλλά και συμμετείχαν στα αθλητικά αγωνίσματα.

Υπήρξε όμως και μια ιδιαίτερα τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε στον 86χρόνο Κο Χρήστο Κρητικό, από τα παλαιότερα μέλη, όπου για την προσφορά του, του απονεμήθηκε ο τίτλος του “Επίτιμου Μέλους”.

Ο Όμιλος προσέφερε φαγητό και ποτό και όλοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουνε και να ευχαριστηθούν μια υπέροχη φιλόξενη βραδιά που ανέδιδε αρώματα ενότητας και αισιοδοξίας για την εύρυθμη και ανοδική πορεία του συλλόγου και των μελών του.