2020 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιορτή Ψαρέματος στο Βουρκάδι Πόρτο Ράφτη

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 11/7/2020 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συναθροίστηκαν πολλά μέλη αλλά και φίλοι του Συλλόγου στο όμορφο λιμανάκι στο Βουρκάδι, όπου μετά από την μεγάλη αποχή από το ψάρεμα λόγω του κορωνοϊού, δόθηκε η δυνατότητα να ψαρέψουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας.

Η ψησταριά άναψε και η μυρωδιά από τα εκλεκτά εδέσματα από ψάρι και κρέας πλημμύρησαν τον χώρο.

Καταφέραμε ξανά να γίνουμε όλοι μια πολύ όμορφη παρέα και να ξεχάσουμε προς στιγμήν τις δυσκολίες που μας περιβάλλουν.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε και δώσαμε ραντεβού για τον επόμενη συνάθροιση το φθινόπωρο με την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Το κόστος και τα έξοδα αυτής της μικρής εορτής βγήκαν από το ταμείο του Συλλόγου, θέλοντας με αυτή την κίνηση να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν. Υπήρξαν και ευγενικές χορηγίες, για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον φούρνο Σπανός που πάντα συνδράμει στις εκδηλώσεις μας, το μέλος μας Κο Λελούδα Χαράλαμπο ο οποίος μας πρόσφερε την σαρδέλα για την γιορτή και το Οινοποιείο Νικολακόπουλος Τ. για το υπέροχο κρασί που συντρόφευσε τους μεζέδες.

Από το κρεοπωλείο Τόλιας Ι. προμηθευτήκαμε τα πολύ νόστιμα σουβλάκια. Πολλά μέλη μας συνέβαλαν με δικά τους έξοδα φέρνοντας ότι μπόρεσε ο καθένας και έτσι στήθηκε ένα πολύ όμορφο γιορτινό βράδυ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και η Διοικητής του Λιμεναρχείου Πόρτο Ράφτη Κα Παπαγιάννη καθώς και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κος Δημητρίου και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους.