2020 ΝΕΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές,

Αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνάει η χώρα μας αλλά και όλος ο πλανήτης βαλλόμενοι από μία  γενικευμένη πανδημία άνευ διακρίσεων φύλου, ηλικίας, σωματικής κατάστασης, χρώματος, τάξης,  χρειάζεται συσπείρωση, ενότητα και να δημιουργήσουμε μία σταθερά, κάτω από την οποία θα παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς τόσο για τους ίδιους μας τους εαυτούς, όσο και για τους συνανθρώπους μας.

 Και αυτή η σταθερά είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Μένουμε σπίτι, δεν εκτιθέμεθα, δεν γινόμαστε ΦΟΡΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.  

Γιατί σε τούτη την μάχη, η υγεία του διπλανού μας σημαίνει αυτόματα και ασφάλεια  για  την δική μας υγεία. Όπως ακριβώς και στον πόλεμο όπου οι μάχες δίνονται σώμα με σώμα και εκεί ο κάθε στρατιώτης φυλάει τα νώτα του άλλου για να προφυλαχτούν με το καλύτερο τρόπο.

Και εδώ έχουμε πόλεμο, μόνο που ο εχθρός δεν φαίνεται, δεν είναι ορατός και δυστυχώς ακόμη χειρότερα όταν τον εντοπίσουμε θα είναι πολύ αργά….θα έχουμε μολύνει “εν αγνοία” μας πολλούς, τόσους πολλούς που η συνείδησή μας δύσκολα θα μπορέσει να το δεχτεί, να το ξεπεράσει…

Ο στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε προς την σωστή κατεύθυνση έστω και αυτόν τον έναν που δεν θέλει να υπακούσει, δεν έχει κατανοήσει την σοβαρότητα της κατάστασης και εκτίθεται άσκοπα και απροφύλαχτα, διακινδυνεύοντας το καλό όλων μας.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να σκεφτούμε και τα θετικά που προκύπτουν ακόμη και μέσα σε ένα τόσο αρνητικό κλίμα! Γιατί πάντα υπάρχουν θετικά…..καθώς αρνητικό δεν υφίσταται χωρίς θετικό…..και με τα δύο επέρχεται ισορροπία.

Ευκαιρίες για ανασυγκρότηση, για ξεκούραση, για περισσότερη και πιο εποικοδομητική επαφή με την οικογένειά μας, για αναθεώρηση δεδομένων καταστάσεων, όπως το να βγούμε έξω  μία βόλτα, να δούμε τους φίλους μας, να αθληθούμε και τόσα πολλά ακόμη…να συναισθανθούμε περισσότερο τον διπλανό μας , που μπορεί να είναι πιο ευάλωτος και να προσφέρουμε την βοήθειά μας, με το λόγο μας , με ένα καλό λόγο, μία όμορφη κουβέντα!

Ας αναλογιστούμε λοιπόν και τα καλά που μπορούν να προκύπτουν και να μην μας πιάνει ούτε πανικός, ούτε κατάθλιψη, μιζέρια, απομόνωση στον εαυτό μας. Μπορούμε έμπρακτα , αλλά από μακριά, να δηλώνουμε την παρουσία μας, ο ένας στον άλλο, να νιώσουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε και πρέπει να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε τις ζωές μας, όχι όπως πριν αλλά πιο πλούσιοι, πιο δυνατοί, πιο αγαπημένοι ως άνθρωποι….

Στο πλαίσιο αυτό, αγαπητοί φίλοι ο Σύλλογός μας ανακοινώνει επίσημα ότι ο Αγώνας της Παράκτιας Αθλητικής Αλιείας με Καλάμι και Μηχανισμό που είχε ανακοινωθεί για τις 12 Απριλίου 2020, με τόπο διεξαγωγής τον Ωρωπό, αναβάλλεται  μέχρι νεωτέρας και μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος είναι πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Σε όλους μας κουράγιο αλλά και υπομονή καθώς ετούτη την ώρα η υπομονή θα πρέπει να αποδειχτεί ως το ισχυρότερο στοιχείο του χαρακτήρα μας.

Εις το επανιδείν , το γρηγορότερο και φυσικά με ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!!