2021 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

TUBERTINI DAY Αγώνας Αλιείας με φελλό στη μαρίνα Φαλήρου – 19/09/2021

Ο Όμιλος ΝΟΙΕΣ Π.Ράφτη μαζί με τον επίσημο Χορηγό του την TUBERTINI Ιταλίας διοργάνωσαν στην Ελλάδα αγώνα αλιείας με την τεχνική του  Φελλού από Λιμενικές Εγκαταστάσεις την Κυριακή 19/09/2021, που διεξήχθη στην μαρίνα Καλλιθέας, η οποία καθιερώνεται ως TUBERTINI DAY. 

Οι διαγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε ομάδες και έλαβαν μέρος 27 ζευγάρια. Στο σύνολο ήταν 54 άτομα , εκ των οποίων  43 ήταν Αθλητές από 7 συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Υ.Δ.Α και οι υπόλοιποι 11 φίλοι του αθλήματος οι οποίοι θέλησαν να συμμετάσχουν και να λάβουν την εμπειρία μιας τέτοιας διοργάνωσης, με την ελπίδα αλλά και ευχή να γίνουν μέλη των Συλλόγων Αθλητικής Αλιείας.

Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία γυναικών στον αγώνα που δείχνει ότι το άθλημα κερδίζει ολοένα και περισσότερο στην Ελλάδα το γυναικείο φύλο και ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον να μπορέσουμε να έχουμε κ γυναικείες ομάδες στα πρωταθλήματα και στην εθνική ομάδα.

Ο αγώνας κύλησε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με τους συμμετέχοντες να βγάζουν ψάρια προσπαθώντας να διακριθούν και να κερδίσουν τον αγώνα αλλά και τα πλούσια έπαθλα του Χορηγού. 

Οι διοργανωτές μοίραζαν δροσερά νερά καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή για την εποχή και επίσης προσφέρθηκαν ντόνατς αλμυρά αλλά και γλυκά που προμηθεύτηκε ο Όμιλος από την εταιρεία Nanou Donuts House.

Ο χορηγός του Ομίλου, Claugo Tubertini και η σύζυγός του Ελένη Σφυράκη παρευρέθηκαν αυτοπροσώπως στην ξεχωριστή αυτή ημέρα για να παρακολουθήσουν από κοντά τους  Έλληνες διαγωνιζόμενους, να δουν την τεχνική των αθλητών και να βραβεύσουν τους νικητές. 

Ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΟΥΔΑ Γαλήνας Δημήτρης, μας τίμησε με την παρουσία του και ευχαρίστησε τόσο τον Σύλλογο για την διοργάνωση αλλά και το έργο του συνολικά στο χώρο , αλλά και όλους τους Συλλόγους και συμμετέχοντες και ευχήθηκε ενωμένοι να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της Αλιείας και την υποστήριξη και συμμετοχή των αθλητών σε Εθνικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους διαγωνιζόμενους Αθλητές/τριες και απλούς φίλους του ψαρέματος που έλαβαν μέρος και έκαναν την γιορτή αυτή ξεχωριστή με την παρουσία τους και το ήθος τους.

Οι αθλητές μας κατάφεραν να διακριθούν ξανά και να καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις του αγώνα.

Οι απονομές και οι βραβεύσεις των νικητών έγιναν παρουσία όλων στο café που φιλοξενείται στον χώρο της μαρίνας. Οι επίσημοι εκπρόσωποι της Tubertini στην Ελλάδα , Akis Tiniakos fishing store και Δαριβιανάκης Fishing store έστησαν στο χώρο περίπτερο με είδη του Χορηγού μας  και εκεί ολοκληρώθηκε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα η γιορτή αυτή  με τις  ομιλίες της Αντιπροέδρου του ΝΟΙΕΣ και του Προέδρου της ΕΟΥΔΑ. 

Τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές τις έκανε ο Claugo Tubertini και η Ελένη Σφυράκη και στην συνέχεια μαζί με τον Κο Γαλήνα έδωσαν στους νικητές τα δώρα, προσφορά της εταιρείας Tubertini. 

Τα δώρα που δόθηκαν στα 3 πρώτα ζευγάρια των νικητών του αγώνα ήταν:

Δύο καλάμια Geodys light 420 για το ζευγάρι που κατέκτησε την πρώτη θέση στον αγώνα και ήταν ο Ορφανός Βαγγέλης και ο Στάμου Βαγγέλης (ΝΟΙΕΣ-TUBERTINI).

Από μια πρακτική μεγάλη τσάντα για τον αλιευτικό εξοπλισμό για το ζευγάρι που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ήταν ο Γιαννάκης Σπύρος και ο Καφετζής Γιάννης (ΝΟΙΕΣ-TUBERTINI).

Δυο μηχανισμοί MULINELLO SPRING 4000 για το ζευγάρι που κατέκτησε τη τρίτη θέση και ήταν ο Βουγιουκλής Νάσος και ο Μπαλαμπάνης Γιώργος (ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ).

Επίσης μετά από κλήρωση ανά ζευγάρι δόθηκαν σε όλους τους αγωνιζόμενους τα εξής δώρα: θήκη μηχανισμού, πετσέτες, κουβάς μαλάγρας, μαγνητική θήκη αγκιστριών, σίτα μαλάγρας , κουτί αποθήκευσης παράμαλλων.

Δώρα δόθηκαν και στους δύο κριτές του αγώνα που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη , ο Σταύρος Μελίδης και ο Διονύσης Ιωαννίδης, που βοήθησαν σημαντικά κατά την διάρκεια του αγώνα και τους ευχαριστούμε πολύ. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Στέλλα Αντώνη , φίλο του Ομίλου και αθλητή για την πολύτιμη βοήθειά του και την κάλυψη του αγώνα. (Πατήστε στο link για να δείτε το video μέσα από το κανάλι του ΝΟΙΕΣ στο You Tube: https://youtu.be/GsiXbBpkNTY) 

 Επίσης να  ευχαριστήσουμε τον Μάριο Δαριβιανάκη (ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ Fishing Store) για την προσφορά σε καραβιδάκι λόγω έλλειψης ακροβάτη.

Κλείνοντας την οργάνωση , ανοίγουμε την νέα TUBERTINI DAY με την τεχνική του Φελλού από Λιμενικές Εγκαταστάσεις, η  οποία θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2022. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος από όλη την χώρα , μαζί με τους αθλητές μας να δηλώσουν συμμετοχή για να γιορτάσουμε όλο και περισσότεροι την επαφή μας με το ψάρεμα, την θάλασσα, την συντροφικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό.

Ο Όμιλος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ για ακόμη μια φορά ανέλαβε και έφερε εις πέρας την διεξαγωγή του αγώνα με την πολύτιμη βοήθεια του Δ.Σ και των φίλων του και ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη όλων.