2018 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

4ος & 5ος (Τελικός) Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2018 – Φάληρο

Την Κυριακή 9 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο Σαρωνικό κόλπο ο 4ος και ο εθνικός τελικός του πανελληνίου πρωταθλήματος αλιείας από αγκυροβολημένο σκάφος. Διοργανωτής ο ΟΕΑΝΑΠ.

Στον 4ο αγώνα ανακηρύχτηκαν νικητές οι Μιχάλης Χατζηπέτρου, Σέρκο Πατσανιάν, Αντώνης Δρόσος, Τάσος Περιβολάρης και Γιαννάκης Καραολής.

Στον τελικό που σήμαινε και τη λήξη του πρωταθλήματος, πέρα από τους νικητές του αγώνα είχαμε την ανακήρυξη του πρωταθλητή Ελλάδας, των πρωταθλητών ομάδων και την ανακήρυξη της εθνικής Ελλάδας.

Το πρωτάθλημα κατά κοινή ομολογία χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένο. Σε όλους τους αγώνες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να πιάσουν πολλά – πολλά ψάρια που δόθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα. Οι συμμετοχές ήταν πολλές τόσο από τους αθλητές, όσο και από τους συλλόγους.

Μετά από σκληρή και αμφίρροπη μάχη που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό αναδείχθηκαν οι εξής νικητές του πρωταθλήματος.

Πρωταθλητές Ελλάδος – ατομική κατάταξη

  1. Μιχάλης Χατζηπέτρος (ΟΕΑ&ΝΑΠ)
  2.  Άκης Τηνιακός (ΝΟΙΕΣ)
  3. Νιντάλ Ρέζεκ (ΝΟΤΚ)

Πρωταθλητής Σύλλογος

  1. ΟΕΑ & ΝΑΠ με αθλητές τους Μιχάλη Χατζηπέτρο και Σέρκο Πατσανιάν.
  2. ΝΟΤΚ με αθλητές τους Νιντάλ Ρέζεκ και Νίκο Ντερμπεντέρη
  3. Α.Ν.Ο. Καρύστου με αθλητές τους Αντώνη Δρόσο και Κώστα Δρόσο

Εθνική Ομάδα

Μιχάλης Χατζηπέτρος,  Άκης Τηνιακός,  Νιντάλ Ρέζεκ, Νίκος Ντερμπεντέρης, Ζαχαρόπουλος Δημήτρης και αναπληρωματικός  Σέρκο Πατσανιάν.

Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους και στον Αθλητή της Ομάδας μας τον Άκη Τηνιακό που κατάφερε να διακριθεί και να πάρει μια θέση στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας.