2023 ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

3rd TUBERTINI DAY Αγώνας Αλιείας με φελλό στη παραλία της Θεσσαλονίκης – 01/10/2023

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, το 3ο ΝΟΙΕΣ TUBERTINI DAY, υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ. Διασυλλογικό Αγώνα με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί στην παραλία Θεσσαλονίκης περιοχή Α/Τ Βέλος την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023.

Μετά την μεγάλη επιτύχια από το 1ο και 2ο ΝΟΙΕΣ TUBERTINI DAY και φέτος ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ Tubertini Πόρτο Ράφτη διοργανωτής σύλλογoς θα οργανώσει και τον 3ο διασυλλογικό αγώνα, ο αγώνας θα έχει μορφή φιλικού χαρακτήρα και θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες από την TUBERTINI.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές εγεγγραμένοι της ΕΟΥΔΑ καθώς και ερασιτέχνες. Το γεγονός αυτό θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο αλλά κ για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν καθώς για πρώτη φορά θα διοργανωθεί αγώνας αλιείας στο συγκεκριμένο σημείο. Είχαμε προσπαθήσει στο πρόσφατο παρελθόν ξανά να διοργανωθεί αγώνας στην παραλία Θεσσαλονίκης αλλά βρήκαμε άρνηση από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις. Συνεχίσαμε όμως τις προσπάθειες κ βρέθηκε πρόσφορο έδαφος.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος από όλη την χώρα , μαζί με τους αθλητές μας να δηλώσουν συμμετοχή για να γιορτάσουμε όλο και περισσότεροι την επαφή μας με το ψάρεμα, την θάλασσα, την συντροφικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό.