2019 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

3ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας από την Ακτή 2019 – Αγ.Θεόδωροι

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας απο την Ακτή με διοργανωτή σύλλογο τον Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων. Συνολικά μεζεύτηκαν 12 Αθλητές απο 4 συλλόγους, πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των θέσεων και ο αγώνας ξεκίνησε στις 8.30πμ.

Από την αρχή ρίχτηκαν στον αγώνα οι Αθλητές και τα πρώτα ψάρια δεν άργησαν να φανούν. Τα ψάρια που έπιαναν τοποθετούνταν σε κουβά γεμάτο νερό κ αμέσως μετά την καταμέτρησή τους επέστρεφαν ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον. Υπήρξε ποικιλία ψαριών όπως γύλοι, γόπες, γλώσσα, λίτσα, πέρκα, σπάρος, κ.α. Το μεγαλύτερο ψάρι του Αγώνα βγήκε από τον αθλητή Καμπίτση Παύλο του Τρίτωνα, ο οποίος συνέλαβε ένα τσαούσι 31 πόντους! Ένα πολύ όμορφο ψάρι, το οποίο αμέσως αφού μετρήθηκε, απελευθερώθηκε. Ο καιρός ήταν σύμμαχος για τον αγώνα μιας κ επικρατούσαν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ και η θερμοκρασία κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Κατά την διάρκεια του αγώνα μοιράστηκαν σε όλους τους Αθλητές καφέ, νερό και σνάκ.

Η λήξη του αγώνα έγινε στις 12.30μμ. Οι αθλητές μάζεψαν τον εξοπλισμό τους και συγκεντρώθηκαν γύρω από το κιόσκι του ΝΟΙΕΣ όπου υπήρχε κέρασμα και για τις γιορτές που πλησιάζουν. Εν τω μεταξύ  βγήκε η βαθμολογία και ξεκίνησαν οι βραβεύσεις.

Νικητές του 3ου αγώνα είναι:
Παπαδόπουλος Αντώνης (Ν.Ο.Ι.Ε.Σ) – 1ος

Κυριαζής Γιώργος (ΤΡΙΤΩΝ) – 2ος

Δρόσος Αντώνης (ΑΝΟΚ) – 3ος

Οι κριτές του Αγώνα ήταν τέσσερις από τον διοργανωτή Σύλλογο και βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα και όχι μόνο! Εγινε και μερικός καθαρισμός της παραλίας από πολλά ξεχασμένα και παρατημένα σκουπίδια και άφησαν τον χώρο καθαρό για μελλοντικούς επισκέπτες.  Αναφέρουμε ονομαστικά την συμμετοχή τους: 1. Αρμάου Μαργαρίτα, 2. Κυρίτσης Δημήτρης, 3. Μιχαλοπούλου Ελισσάβετ, 4. Στεργίου Ματίνα

Στον αγώνα μας τίμησαν με την παρουσία τους και ο Γεν.Γραμματέας της ΕΟΥΔΑ Γαλήνας Δημήτρης καθώς και ο Ταμίας Κορρές Νικόλαος, οι οποίοι μίλησαν με τους αθλητές και είπαν ενθαρυντικά λόγια για την πορεία τους και απένημαν μετάλλια στους πρώτους επιτυχόντες του Αγώνα. Μας ευχαρίστησαν για την πετυχημένη διοργάνωση και κλείσαμε με ευχές για τα Χριστούγεννα…..

Ο επόμενος αγώνας παράκτιας θα πραγματοποιηθεί το νέο έτος τον μήνα Απρίλιο.

Καλή αντάμωση….