2022 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

2nd TUBERTINI DAY Αγώνας Αλιείας με φελλό στη μαρίνα Φαλήρου – 11/09/2022

Ο Όμιλος ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη μαζί με τον επίσημο Χορηγό του την TUBERTINI Ιταλίας διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, αγώνα αλιείας με την τεχνική του  Φελλού από Λιμενικές Εγκαταστάσεις. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 11/09/2022, στην μαρίνα Καλλιθέας (Σ.Ε.Φ.).

Οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ζευγάρια.

Ο χορηγός του Ομίλου, Claugo Tubertini και η σύζυγός του Ελένη Σφυράκη θα παρευρεθούν αυτοπροσώπως στην ξεχωριστή αυτή ημέρα για να παρακολουθήσουν από κοντά τους  Έλληνες διαγωνιζόμενους, να δουν την τεχνική των αθλητών και να βραβεύσουν τους νικητές. 

Θα γίνουν  απονομές και βραβεύσεις των νικητών και θα κληρωθούν πλούσια δώρα από τον Χορηγό TUBERTINI  στους συμμετέχοντες.

Η περσινή διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και ελπίζουμε ότι φέτος θα ξεπεράσουμε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες και θα θέσουμε ακόμη υψηλότερα τoν πήχη.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος από όλη την χώρα , μαζί με τους αθλητές μας να δηλώσουν συμμετοχή για να γιορτάσουμε όλο και περισσότεροι την επαφή μας με το ψάρεμα, την θάλασσα, την συντροφικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό.