2022 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

2nd TUBERTINI DAY Αγώνας Αλιείας με φελλό στη μαρίνα Φαλήρου – 11/09/2022

Ο Όμιλος ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη μαζί με τον επίσημο Χορηγό του την TUBERTINI Ιταλίας διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, αγώνα αλιείας με την τεχνική του Φελλού από Λιμενικές Εγκαταστάσεις. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/09/2022, στην μαρίνα Καλλιθέας (Σ.Ε.Φ.).
Μία στρατιά από αθλητές παρέλασαν στον αγώνα φελλού 2nd Tubertini Day in Athens, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο. Το πεδίο του αγώνα τελικά πολύ μικρό για να χωρέσει όλους τους συμμετέχοντες. Ο Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. ως οικοδεσπότης και διοργανωτής άφησε έξω από τον αγώνα έξι αθλητές του για να δώσει την ευκαιρία στους άλλους συλλόγους και στους αθλητές τους να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα του χορηγού μας TUBERTINI.
Οι συμμετέχοντες ήταν 72 από τους παρακάτω συλλόγους που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. :

 1. IΩΑΝΝΙΝΑ FISHINGCLUB
 2. ΑΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 3. ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 4. ΝΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
 5. Ν.Α.Ο.Α.Π.Φ. (ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ & ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ)
 6. ΝΗΡΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 7. ΝΟΙΕΣ-TUBERTINI ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
 8. N.O.T.K. (ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)
  Κατά γενική ομολογία ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας βγήκαν αρκετά ψάρια με τους νικητές του αγώνα, από την ομάδα της Καρύστου, να βγάζουν 5,5 κιλά ψάρια και να ακολουθούν με σχεδόν 4 κιλά οι δευτεραθλητές.
  Επιτροπή και κριτές του διοργανωτή συλλόγου φρόντισαν να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν την έναρξη αλλά και κατά την διάρκεια, ώστε να είναι όλα νόμιμα, καθώς και να μη λείψει τίποτα, μοιράζοντας νερά και ντόνατς.
  Στο κιόσκι του ΝΟΙΕΣ υπήρχανε πάντα προμήθειες και υπήρχε μέριμνα για τον εφοδιασμό με καφέδες για κάθε αθλητή που επιθυμούσε.
  Λιακάδα με αρκετή ζέστη και ευτυχώς στη μέση του αγώνα λίγο αεράκι που δρόσισε και πήραμε μία ανάσα καθώς ήταν ασφυκτική η ζέστη.
  Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν, όπως αρμόζει στο αθλητικό πνεύμα.
  Ο χορηγός μας Claugo Tubertini, από την αρχή του αγώνα βρισκόταν δίπλα σε όλους τους αθλητές παρακολουθούσε από κοντά επέβλεπε και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος τόσο για τον αριθμό των συμμετεχόντων, που για πρώτη φορά ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ, αλλά και για τον παραδειγματικό τρόπο που αγωνίστηκαν όλοι.
  Μετά το τέλος του αγώνα συγκεντρωθήκαμε όλοι σε χώρο εστίασης κοντά στο πεδίο διεξαγωγής, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και στη συνέχεια να γίνουν οι απονομές των καλύτερων αθλητών σύμφωνα με τη βαθμολογία. Ο Claugo Τubertini μαζί με την γυναίκα του Ελένη, έδωσαν πλούσια δώρα και στους δύο αθλητές των ομάδων που διακρίθηκαν στις 3 πρώτες θέσεις.
  Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν οι :
  1η Νικήτρια Ομάδα : ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΑΝΟΣ (ΑΝΟΚ)
  2η Νικήτρια Ομάδα : ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΟΝΑΣ – ΜΠΙΣΠΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΑΝΟΚ)
  3η Νικήτρια Ομάδα : ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ – ΔΗΜΠΟΥΡΛΙΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
  Και τα δώρα που τους απονεμήθηκαν :
  1η Νικήτρια Ομάδα : 2 Καλάμια Tubertini-Μπολονέζ Level Team 3600 CL 5m. 0-12gr. (https://www.tubertini.it/en/catalogo/prodotto/level-team-3600-clid3578/)
  2η Νικήτρια Ομάδα : 2 Μηχανισμοί Tubertini-Thesys 3000
  (https://www.tubertini.it/en/catalogo/prodotto/thesys-id3428/)
  3η Νικήτρια Ομάδα : 2 Μηχανισμοί Tubertini-Ryobi Spring 2000
  (https://www.tubertini.it/en/catalogo/prodotto/ryobi-spring-id3201/)
  Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. Κος Γαλήνας, συνεχάρη τον διοργανωτή σύλλογο για την υπέροχη προσπάθεια και έδωσε μήνυμα ελπιδοφόρο για τα επόμενα έτη και για τις υπέροχες διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν και ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους και αθλητές,
  καλωσορίζοντας τον ΝΗΡΕΑ Καλαμάτας, που πρόσφατα ενώθηκε με τους υπόλοιπους συλλόγους κάτω από την δύναμή της.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κληρώσεις όπου ένας αθλητής από κάθε ομάδα θα κέρδιζε από ένα δώρο, αλιευτικά προϊόντα της TUBERTINI, όπου ο Όμιλος πρόσφερε σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.
Είμαστε χαρούμενοι ως διοργανωτές, ως σύλλογος για την όλη διοργάνωση, γιατί είδαμε χαμόγελα, λάβαμε ευχαριστίες κ παραδειγματίσαμε ώστε να έχουμε πάντα τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις κ ακόμη καλύτερες από όλους τους συλλόγους.
Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που ήρθαν από πολύ μακριά , τα Ιωάννινα , την Καλαμάτα , τους αθλητές μας από την Θεσσαλονίκη και όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και για τις διακρίσεις τους.
Να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τα μέλη μας, που αγωνίστηκαν αλλά και προσέφεραν στην όλη διοργάνωση και ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας την TUBERTINI που είναι μαζί μας σε κάθε μας βήμα, μας παροτρύνει και μας μεταφέρει τις γνώσεις της από την πλούσια Ιταλία στο χώρο του ψαρέματος, δίνοντάς μας την ευκαιρία να εξελιχθούμε ως χώρα και ως άθλημα για να μπορέσουμε να φτάσουμε τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά επίπεδα τα δικά τους κ άλλων χωρών που έχουν θέσει υψηλά στάνταρ στον χώρο της αγωνιστικής αλιείας.
Έχουμε και τη δυνατότητα αλλά και το δυναμικό για να το πετύχουμε και χρειάζεται Εμψύχωση, Οργάνωση, Θέληση, Ομαδικότητα, Υπομονή, Επιμονή και φυσικά ΟΡΑΜΑ για να φτάσουμε στους υψηλότερους στόχους.
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.Ε.Σ θα συνεχίσει να επιμένει και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, αθλητές, μέλη και Δ.Σ. ενωμένοι οραματιζόμαστε και πράττουμε.
Το μέλλον του αθλήματος είναι οι νέοι, είναι τα παιδιά και εκεί στοχεύει ο σύλλογος.
Δίνουμε ραντεβού για το Σεπτέμβριο του επόμενου έτους για το Tubertini Day 3 στην Αθήνα, αλλά και για το 1st Τubertini day στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, ραντεβού με τους υπόλοιπους της ομάδας ΝΟΙΕΣ και με όλο το συλλογικό δυναμικό της Ομοσπονδίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα απο το κανάλι μας στο you tube:

Μπορείτε να δείτε το άρθρο απο το περιοδικό ψάρεμα πατώντας στο παρακάτω link:

https://psarema.natexmedia.gr/neo-tefxos/2nd-TUBERTINI-DAY-Agwnas-Alieias-me-Fello-sti-Marina-Kallitheas-Ti-psaria-vgikan-Teliki-Katataksi#.YyF21GTnhRM.facebook