2018 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

2ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2018 – Φάληρο

Την Κυριακή 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας καθετής για το πρωτάθλημα του έτους 2018. Την οργάνωση είχε αναλάβει ο σύλλογος ΣΕΑΝΑΤΚ Καλλιθέας. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Πήραν μέρος 11 σύλλογοι στέλνοντας να διαγωνιστούν 36 αθλητές.

Η τράπεζα του αγώνα είχε χωριστεί σε έξι τομείς και ο καθένας αναδείκνυε τους νικητές του, για να συγκριθούν στο τέλος μεταξύ τους. Με αυτό το σύστημα, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, μειώνεται ο παράγοντας τύχη. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα δεν ξεκίνησαν πολύ καλά για τους περισσότερους. Την πρώτη ώρα του αγώνα ελάχιστα ψάρια βγήκαν με τα λυθρίνια και τους κακαρέλους να έχουν την τιμητική τους. Όσο μεσημέριαζε όμως ήρθαν να προστεθούν οι γόπες και τα μουσμούλια, ανεβάζοντας την ένταση των διαγωνιζόμενων. Στις 12 ακριβώς έληξε ο τετράωρος αγώνας. Τα σκάφη κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι για να ακολουθήσει η διαδικασία ζυγίσματος, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και οι απονομές στους νικητές. Τα αλιεύματα ήταν πάρα πολλά! Περίπου 72 κιλά ζυγίστηκαν από την επιτροπή και παραδοθήκαν για να πάνε στο κοινωνικό παντοπωλείο Καλλιθέας!

Νικητές στους έξι τομείς αναδείχθηκαν οι: Χατζηπέτρου Μιχαήλ, Νιντάλ Ρέζεκ, Λιζάρδος Γιώργος, Τηνιακός Άκης,  Δαριβιανάκης Μάριος και  Φλωρούς Γιάννης. Οι τρεις πρώτοι ήταν και με την σειρά κατάταξης οι νικητές του αγώνα.