2018 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

1ος & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας από την Ακτή 2018 – Λογγός

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας απο την ακτή στην παραλία του Λογγού Φθιώτιδας. Συμμετείχαν 24 Αθλητές απο 5 Συλλόγους που ανήκουν στην ΕΟΥΔΑ. Την διοργάνωση του αγώνα ανέλαβε ο σύλλογος ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη.

Συγκεντρώθηκαν όλοι οι Αθλητές και τον λόγο πήραν ο Υπεύθυνος της Παράκτιας κος Άκης Τηνιακός καθώς και ο Αλυτάρχης κος Στρατής Λιαρδάκης.. Καλωσόρισαν όλους τους Αθλητές και ειπώθηκαν οι σχετικές ενημερώσεις.

Καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας μετά το τραγικό γεγονός της απώλειας του συναθλητή μας Δημήτρη Τουρναβίτη, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας ως ένας άξιος όχι μόνο συναθλητής αλλά και άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το ψάρεμα και την θάλασσα. 

Έγιναν οι κληρώσεις των θέσεων και για τις δύο ημέρες  και οι αθλητές πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησε ο αγώνας. Ευτυχώς είχε πολύ καλό καιρό και βγήκαν πάρα πολλά ψάρια γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ένα σοβαρό θέμα που ανακύπτει σχεδόν σε κάθε αγώνα και αφορά το θέμα των κριτών. Δυστυχώς γίνεται όλο και πιο δύσκολη η εύρεση των ανθρώπων εκείνων που ακολουθούν αυτές τις διοργανώσεις και κοπιάζουν για να βγεί ένα σωστό και δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν αμφισβητείται σαφέστατα η οικονομική δυσκολία αλλά και η έλλειψη χρόνου που είναι προυποθέσεις για να παρευρεθεί κάποιος που έχει βέβαια και τις απαραίτητες γνώσεις στους αγώνες.   

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι με την βοήθεια όλων των συλλόγων και της Ομοσπονδίας θα βρεθεί μια λύση το συντομότερο προς το συμφέρον όλων.

Νικητές του 1ου αγώνα ήταν: 1ος Κυριαζής Γιώργος, 2ος Κανδρής Αντώνης, 3ος Χάλαρης Κυριάκος

Νικητές του 2ου αγώνα ήταν: 1ος Κυριαζής Γιώργος, 2ος Γεωργόπουλος Τάσος, 3ος Πασχαλάκης Πασχάλης

Σε αναμονή η επόμενη αγωνιστική της παράκτιας η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στον Αγιόκαμπο Λάρισσας και θα ολοκληρωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.