2017 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ

1ος Προκριματικός Αγώνας Φελλού 2017 – Κιάτο

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, το Κιάτο υποδέχτηκε τον 1ο Προκριματικό Αγώνα Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Αττικής στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017-2018. Τον αγώνα ανέλαβαν τα Δελφίνια Περιστερίου. Στον αγώνα συμμετείχαν 32 αθλητές από συλλόγους της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΥΔΑ) και 2 συμμετοχές της ανοιχτής κατηγορίας (OPEN).

Οι αθλητές που συμμετέχουν στους προκριματικούς αγώνες με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για τον όμιλο Ν. Ο. Ι. Ε. Σ είναι :

Ιακωβίδης Κώστας, Μπινιάρης Γιάννης, Μπουρίτης Αντώνης, Χατζηφωτίου Δημήτρης, Κοινάς Νίκος, Χρονάς Στέλιος, Σκορπίδας Βαγγέλης, Μπισμπίκης Σπύρος, Γιαννάκης Σπύρος, Καφετζής Γιάννης.

Οι Προκριματικοί Αγώνες που θα διεξαχθούν είναι στο σύνολο τέσσερις οπότε οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δώσουν όλη  την θετική τους ενέργεια στο να φέρουν καλά αποτελέσματα. Η επιτυχία αυτή θα οδηγήσει 15 συναθλητές μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί σε Ελληνικό έδαφος, στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Οκτώβριο του 2018.