2022 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

1ος Περιφερειακός αγώνας Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις – Λιμάνι Νέα Μουδανιά

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ιδιοκτητών Ερασιτεχνικών Σκαφών «Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. TUBERTINI Πόρτο Ράφτη» και ο Αθλητικός σύλλογος «ΤΙΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡ» ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ, μετά από ανάθεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) και με την σημαντική βοήθεια του Δήμου Νέας ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ, διοργανώνουν τον 1ο – 2ο – 3ο & 4ο Περιφερειακό Διασυλλογικό Αγώνα Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για το Πρωτάθλημα αγωνιστικού έτους 2022-2023.

Οι τέσσερις (4) αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι των Μουδανιών στην Χαλκιδική.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος, κατά σειρά, αγώνας με την συμμετοχή 13 αθλητών από τους 18 που θα συμμετάσχουν συνολικά.

Στις 06:30 η ώρα συγκεντρώθηκαν οι αθλητές από 3 συλλόγους και ακολούθησε η κλήρωση των θέσεων. Οι αθλητές από τους συλλόγους ΝΟΙΕΣ Tubertini , Τίμαρχος ΦΑΡ και του ΑΝΟΚ, πήραν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την έναρξη του αγώνα.

Οι αθλητές παρατάχθηκαν στις ψαρεύτρες τους και στις 09:00 ακριβώς, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ξεκίνησε ο αγώνας. Ανάμεσα τους και η μοναδική γυναίκα αθλήτρια, η κ. Κορωνιού Μαρία, η οποία έκανε την πρώτη σύλληψη ψαριού με την έναρξη του αγώνα, στα πρώτα 2 λεπτά!

Αμέσως μετά το πέρας του πρώτου πεντάλεπτου τα ψάρια έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς οι μαλάγρες των αθλητών «δούλεψαν» πολύ καλά!

Γέλια και πειράγματα δεν έλλειψαν μεταξύ των αθλητών, πάντα σε αθλητικά πλαίσια, καθώς μέσα από το κομμάτι της αθλητικής αλιείας δημιουργούνται και πολλές φιλίες.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κος Εμμανουήλ Καράς μαζί με τους συνεργάτες του μας τίμησαν με την παρουσία τους, συνομίλησαν με τους περισσότερους αθλητές και έδειξαν την χαρά τους για την όλη διοργάνωση. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ν. Προποντίδας για την τεράστια βοήθεια που μας έδωσε για την πραγματοποίηση των αγώνων μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Πέτρο Δεσποινίδη από το  «Spinning στην Βόρεια Ελλάδα» για την πολύτιμη βοήθειά του στην διοργάνωση του αγώνα, αλλά και για τον ρόλο του σαν κριτή και φωτογράφο της εκδήλωσης.  

Η περιέργεια του κόσμου για την εκδήλωση, τον έφερε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών. Εκεί, όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς είναι ένας αγώνας ψαρέματος, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Αθλητικής Αλιείας.

Τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα φέρνουν στις 3 πρώτες θέσεις, τον Μαυρίδη Λάζαρο από τον ΝΟΙΕΣ , τον Καρατζούνη Ζαφείρη από τον ΦΑΡ και τον Μιχαηλίδη Άρη από τον ΑΝΟΚ.

Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site www.halkidikifocus.gr σχετικά:

Με 15 αγωνιζόμενους το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό στα Ν. Μουδανιά (φωτο και βίντεο) (halkidikifocus.gr)

Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες σύμφωνα με το πρόγραμμα:

2ος Αγώνας : την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 – Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται για τις – 20 Νοεμβρίου 2022 (Λιμένας Νέων Μουδανιών)

3ος Αγώνας : την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 – Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται για τις – 26 Μαρτίου 2023 (Λιμένας Νέων Μουδανιών)

4ος αγώνας : την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 – Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται για τις – 23 Απριλίου 2023 (Λιμένας Νέων Μουδανιών)

**Σε περίπτωση μη διεξαγωγής κάποιου αγώνα θα γίνει την εναλλακτική ημερομηνία με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!