2019 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Καθετής 2019 – Φάληρο

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 1οςΑγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καθετής από Αγκυροβολημένο Σκάφος. Διοργανωτής σύλλογος ο ΝΟΤΚ που από πολύ νωρίς το πρωί άνοιξε τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του για να υποδεχθεί τους αθλητές.

Την προηγούμενη ημέρα ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις των θέσεων για κάθε αθλητή και την επομένη το πρωί οι Αθλητές ήταν στις θέσεις τους με τον ψαρευτικό τους εξοπλισμό. Μαζί με τα απαραίτητα δολώματα και ελαφρύ γεύμα που τους δόθηκε από τους διοργανωτές, κατευθύνθηκαν  προς τα σκάφη χωρίς  καθυστερήσεις για την εκκίνηση αγώνα.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα αλιεύματα. Οι συνήθεις ύποπτοι ήταν οι κακαρέλοι, οι γόπες και τα μουσμούλια που έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Κάποια πιο σπάνια αλιεύματα με την τεχνική αυτή είναι οι μουρμούρες. Ο Αθλητής του ΝΟΙΕΣ Άκης Τηνιακός  κατάφερε να πιάσει ένα τέτοιο αλίευμα το οποίο κρίθηκε στο τέλος και ως το μεγαλύτερο αλίευμα του αγώνα.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς προβλήματα και έγινε η καταμέτρηση των αλιευμάτων προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι φέτος υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στον κανονισμό που εναρμονίστηκε πλήρως με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Στο τέλος της καταμέτρησης οι αθλητές που εκπροσώπησαν τον σύλλογό μας, ο Άκης Τηνιακός και ο Παπαδόπουλος Αντώνης κατέλαβαν την πρώτη θέση στον τομέα τους και την 2ή και 4ή θέση της Γενικής Κατάταξης βάζοντας γερές βάσεις για την συνέχεια. Ο επόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου.

Καλή συνέχεια και καλή Επιτυχία.