2013 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ

1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας από Σκάφος 2013 – Πόρτο Ράφτη

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013,  διεξήχθη ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με Καλάμι και Μηχανισμό από αγκυροβολημένο σκάφος, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη στον κόλπο Αγίου Νικολάου (Ν. Ευβοϊκός). Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων αποτελεί ρεκόρ σε πρωτάθλημα από σκάφος, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο άθλημα γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό στη χώρα μας.

Η Αλυτάρχης του Αγώνα Ματίνα Στεργίου, και τα μέλη της Επιτροπής  Άννα Εμμανουηλίδου και Μαργαρίτα Αρμάου, κατάφεραν να διευθύνουν με επιτυχία έναν τόσο δύσκολο και πολυπληθή αγώνα, ενώ κριτές και κυβερνήτες συνήσφεραν στα μέγιστα στην επιτυχή ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Ο αγώνας κύλισε ομαλά, με άριστες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και βόρειο άνεμο με ένταση γύρω στα 3-4 μποφόρ). Όλα τα αλιεύματα, παραδόθηκαν μετά την καταμέτρηση τους στο ευαγές Λύρειο ίδρυμα.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις: Χρήστος Βερούχης του Ν.Ο. Καρύστου, Αλέξανδρος Σαπουνάκης της Ακαδημίας και Αντώνης Κανδρής του ΝΟΙΕΣ, και οι αθλητές που κατέταξαν τους συλλόγους τους στις τρεις πρώτες θέσεις.

  • 1η θέση: ΝΟ Καρύστου, με τους αθλητές Χρήστο Βερούχη και Αντώνη Δρόσο,
  • 2η θέση: Ακαδημία Αθλητικών Δραστηριοτήτων,  με τους αθλητές Αλέκο Σαπουνάκη και Παναγιώτη Αντωνόπουλο, και,
  • 3η θέση: ΝΟΙΕΣ Πόρτο Ράφτη, με τους αθλητές Κανδρή και Ράζο.