2022 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΦΕΛΛΟ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Προκριματικοί Αγώνες Αλιείας με Φελλό – Ν.Μηχανιώνα

Ο Όμιλος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Π. Ράφτη TUBERTINI, υπό την αιγίδα της ΕΟΥΔΑ, διοργάνωσε για πρώτη φορά, στην Β. Ελλάδα τους προκριματικούς αγώνες με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις. Με επιτυχία διεξάχθηκαν ο 1ος και 2ος αγώνας στις 27/03/22  και ο 3ος και ο 4ος στις  17/04/22 , στην Ν.Μηχανιώνα.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν από 3 συλλόγους, οι οποίοι ανήκουν στην ΕΟΥΔΑ καθώς και 4 ακόμα φίλοι του αθλήματος που θέλησαν να συμμετέχουν για την εμπειρία της διοργάνωσης, με την ελπίδα να γίνουν μέλη αθλητικών συλλόγων.

Οι αγώνες, παρά τις αντίξοες συνθήκες στο 2ο σκέλος του 3ου και του 4ου αγώνα όπου υπήρχαν δυνατοί άνεμοι και βροχή, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία. Η οργάνωση έγινε με γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχιστούν και θα καθιερωθούν αγώνες και στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Χορηγοί του αγώνα καθώς και μέλη από το ΔΣ του συλλόγου  ΦΑΡ, βρέθηκαν στο πεδίο του αγώνα για να παρακολουθήσουν από κοντά, να δουν την τεχνική των διαγωνιζόμενων και να βραβεύσουν του αθλητές.

Ο λιμενοβραχίονας της Ν. Μηχανιώνας προσέφερε, ειδικά στο πρώτο σκέλος των αγώνων, αρκετά αλιεύματα σε αριθμό, στις πρώτες κληρωθέντες θέσεις. Σε αντίθεση με το 2ο σκέλος του αγώνα, που δεν είχε πολλά αλιεύματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να προκύψουν πολλές ανακατατάξεις στην γενική κατάταξη των τελικών αποτελεσμάτων.

Νερό και τρόφιμα μοιράστηκαν στους αθλητές από τους διοργανωτές. Επίσης υπήρχε για τους Αθλητές και συγκεκριμένη ποσότητα μαλάγρας για κάθε αγώνα. Η μαλάγρα ήταν εξ ολοκλήρου προσφορά από το κατάστημα Elite Shop του κ. Καστρινού.

Αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν και διακρίθηκαν στις θέσεις 2-3-4-5 -7-8, οι οποίες κρίθηκαν στην κυριολεξία στα γραμμάρια.

Οι απονομές του αγώνα έγιναν  με την παρουσία όλων, στον σύλλογο του Αγ Νικολάου στο Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς. Τον χώρο μας  προσέφερε ο σύλλογος Αγ. Νικολάου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Ο εκπρόσωπος του Magic Fishing και ο εκπρόσωπος του Agkistri Shop πραγματοποίησαν βραβεύσεις στους αθλητές  μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Λάζαρο Μαυρίδη για την πολύτιμη βοήθεια του σαν κριτής στους αγώνες, όπως και τον Σαριδάκη Δημήτρη Αλυτάρχη των αγώνων.

Συγχαρητήρια, να δώσουμε στον αθλητή του ANOK Μιχαηλίδη Αριστείδη για την 1η θέση που έλαβε στους Προκριματικούς Αγώνες, στον Μελίδη Σταύρο αθλητή του ΝΟΙΕΣ για την 2η θέση και στον Κουτούδη Γιώργο αθλητή του ΝΟΙΕΣ για την 3η θέση στην γενική κατάταξη, οι οποίοι συνετέλεσαν την τελική 3αδα του αγώνα.

Σημαντικό ρόλο, για την διεξαγωγή των αγώνων, είχαν και οι υπόλοιποι χορηγοί με τα δώρα που διέθεσαν για του αγωνιζόμενους:

  • Elite Shop για τις μαλάγρες των αγώνων για όλους τους αθλητές.
  • Magic fishing, Χρήστος Μάγος, για τον μηχανισμό Ryobi που προσέφερε για την πρώτη θέση.
  • Agkistri Shop για την τσάντα tubertini που προσέφερε για την δεύτερη θέση.
  • Vaggos Fishing store για τον μηχανισμό Sηimano για την Τρίτη θέση.
  • Tixi, Τσιρώνης Αλέξανδρος, για την απόχη και το κοντάρι για την τέταρτη θέση.
  • Ψάρεμα Κυνήγι, Τασιώνη Γρηγόρης, για την τσάντα για την τέταρτη θέση.
  • Τον Mike για το υπέροχο δώρο, χειροποίητη σφεντόνα για την πέμπτη θέση.

Όλοι οι αθλητές έλαβαν μετάλλια συμμετοχής, επίσης, μετάλλια δόθηκαν σε όσους διακρίθηκαν ανά αγώνα αλλά και στην τελική κατάταξη, χωριστά στον καθένα.

Κλείνοντας την οργάνωση, ελπίζουμε αυτό που ξεκίνησε ο σύλλογος μας να εδραιωθεί και να συνεχιστεί από εδώ και πέρα. Δίνουμε το επόμενο μας ραντεβού για τον Ιούνιο, που πρόκειται να διοργανώσουμε το TUBERTINI Day στην Θεσσαλονίκη για την φετινή χρονιά. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος, από όλες τις περιοχές τις χώρας μας, να δηλώσουν συμμετοχές. Έτσι, θα γιορτάσουμε όλο και περισσότεροι την επαφή μας με το ψάρεμα, την συντροφικότητα και τον υγιή ανταγωνισμό.

Ο Όμιλος Ν.Ο.Ι.Ε.Σ, για ακόμη μια φορά, ανέλαβε και έφερε εις πέρας την διεξαγωγή του αγώνα με την πολύτιμη βοήθεια του Δ.Σ και των φίλων του.

 Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη όλων!!!